info@ifsnederland.com

Hero prevented further bloodshed at Tennessee Waffle House: Aanval tocht de beste verdediging?

Independent Forensic Services Posts Hero prevented further bloodshed at Tennessee Waffle House: Aanval tocht de beste verdediging?

Posts

Hero prevented further bloodshed at Tennessee Waffle House: Aanval tocht de beste verdediging?

Posted By Richard Eikelenboom

Na een uitzending bij Umberto Tan werden de verguist over onze opmerkingen over het ontwapenen van een schutter met een aanvalsgeweer (assault rifle).

In dit artikel op CNN wordt aangegeven dat de schutter werd ontwapend op het moment dat hij zijn assault rifle probeerde te herladen. In dit artikel in de Daily mail wordt de zaak uitgebreider beschreven. Zeker is dat, niets doen, meer doden had opgeleverd. Het toont aan dat het aanvallen van een schutter, op het juiste moment, meer slachtoffer helpt voorkomen. Er is net een film gemaakt over het gebeuren in de Thalys, waar ongewapende militairen een schutter met een aanvalsgeweer onschadelijk hebben gemaakt. Als zij dat niet hadden gedaan was die schietpartij mogelijk een van de dodelijkste in Europa geworden, omdat er geen vluchtmogelijkheden waren voor de slachtoffers. Overigens aardige beelden van Nederland in de film van Clint Eastwood. Hier een Artikel over de zaak in het AD.

 

 

 

Comments are closed.